Transport GRATUIT la comenzi peste 2000 lei Vezi locatiile

Panou gard cu stalpi din aluminiu, Ares, Aluminiu si WPC, Hard Strips

Cod: PG106

transport gratuit peste 2000 lei Vezi locatiile
de la 1.998,80 Lei 1.212,13 Lei /panou

Opţiuni disponibile

*Produsul este livrat complet accesorizat
La comanda Livrare rapida
Acest produs nu mai este disponibil sau nu mai face parte din oferta noastra.

Finisaj: Lemn Texturat
Aliaj aluminu: 6063
Garantie: 10 ani

Culoare: Gri

Iti prezentam un gard metalic cu totul si cu totul deosebit. Acest gard metalic modern te va cuceri garantat prin stilul sau extravagant si futurist.

Este un model de garduri care completeaza cu succes frumusetea arhitecturii cladirii pe care o imprejmuieste, indiferent de stilul acesteia. Dupa cum ne sugereaza si numele, acest gard are niste bare solide, ceea ce face produsul atat de rezistent.

Gardul din aluminiu are un pret irezistibil.

Caracteristici
Inaltime Poate fi oricare intre 1mm si 2000mm
Dimensiune Standard, sau se realizeaza in functie de cotele clientilor
Lungime Poate fi oricare intre 1mm si 2500mm
Caracteristici speciale
Calitate. Rezistenta. Excelenta

NU NECESITA REVOPSIRE NU NECESITA REVOPSIRE

TRANSPORT GRATUIT PESTE 1000 LEI TRANSPORT GRATUIT PESTE 1000 LEI

DESIGN ATRAGATOR DESIGN ATRAGATOR

REZISTENT LA UV REZISTENT LA UV

USOR DE MANIPULAT SI INTRETINUT USOR DE MANIPULAT SI INTRETINUT

RECICLABIL RECICLABIL

USOR DE ASAMBLAT USOR DE ASAMBLAT

REZISTENT LA ORICE CONDITIE METEO REZISTENT LA ORICE CONDITIE METEO

Intrebari frecvente

Termenul de executie al unei comenzi pentru porti este de 3-4 saptamani. Acest interval de timp este calculat incepand cu momentul inregistrarii platii avansului de demarare a proiectului, pana in momentul livrarii efective a lucrarii la adresa clientului. Cu alte cuvinte, in maximum 4 saptamani din momentul platii, veti avea lucrarea livrata la dumneavoastra acasa.

Pentru balustrade si panouri de gard termenele de livrare sunt mai scurte, intrucat toata marfa este pe stoc si trebuie doar trimisa catre adresa dumneavoastra. In situatii de urgenta se poate recurge la livrarea prin curier si astfel marfa se poate livra in termen de 48 de ore.

Da! Prin intermediul colaboratorilor nostri autorizati reusim sa le oferim clientilor nostri toate solutiile intr-un singur loc. Colaboratorii nostri pe partea de montaj se pot ocupa de masuratori, ce se realizeaza inainte de executia lucrarii, cat si de montajul propriu zis. Este important de precizat ca putem recomanda si montatori pentru automatizarile pe care le comercializam, care ofera si garantie de montaj.

Costul montajului nu este inclus in preturile afisate pe site. Acesta se calculeaza individual pe proiect, in functie de zona si volumul de munca.

Pentru produsele finite vandute de site-ul virtuoso.ro plata se face integral, fie in avans, fie la livrare, in functie de valoarea produsului si de politica firmei aplicata pe respectivul produs.

Ca si conditii de plata pentru produse realizate pe comanda, va oferim urmatoarele variante:

1. Plata a 50% din valoarea lucrarii in avans, urmata de plata diferentei de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

2. Plata a 10% din valoarea lucrarii pentru a sigila oferta pentru o perioada determinata contractual, de comun acord. Pentru lansarea comenzii se va plati 40% din valoarea lucrarii, urmand sa se plateasca diferenta de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

3. Plata integrala.

Livrare produselor este gratuita pentru comenzile de peste 2000 de lei in anumite localitati si se realizeaza cu flota auto Virtuoso in majoritatea judetelor. Produsele sunt bine ambalate si infoliate in asa fel incat sa se minimizeze riscul de zgariere si deterioare.

In cazul in care locatia dumneavoastra este in afara razei de acoperire a flotei noastre auto, produsele se pot pune pe curier, urmand sa ajunga in termen de max 48 ore din momentul plasari ferme a comenzii.

Da! Pentru unele produse putem realiza produsele pe comanda, conform dimensiunilor pe care ni le furnizeaza clientii. Este important sa precizam ca pentru orice dimensiune diferita de cea standard, mentionata pe site, se percepe un mic cost suplimentar pe metru patrat, intrucat linia de productie este una automatizata si orice modificare va atrage dupa sine un termen mai lung de productie. Exemplu: pergolele nu pot fi executate pe alte dimensiuni, insa portile si gardurile pot

Pareri despre produs

Acorda o nota:
Ai nevoie de ajutor?
Aluminium te poate ajuta oferind consultanta pentru alegerea portilor, gardurilor si accesoriilor din aluminiu potrivite pentru tine