Transport GRATUIT la comenzi peste 2000 lei Vezi locatiile

Kit poarta autoportanta XS5, greutate sustinuta 350kg

Cod: KIT XS5

transport gratuit peste 2000 lei Vezi locatiile
1.049,00 Lei
* Kit-ul NU include si conexpandurile si autofiletantele
In stoc
Livrare in max. 48 h
cant.
Material: Otel Galvanizat
Garantie: 5ani

Poarta autoportanta se caracterizeaza prin faptul ca isi sustine propria greutate si nu depinde de alte suporturi pentru stabilitate. Kitul de poarta autoportanta XS5 este conceput pentru a sustine o greutate de pana la 350 de kg. Acest kit este folosit in mod obisnuit pentru instalatii de poarta culisanta care faciliteaza accesul in curti, garaje sau parcari.

Pentru a asigura functionarea in bune conditii a portilor, instructiunile de instalare trebuie respectate cu rigurozitate.

LIVRARE GRATUITA in toata tara in sediile Dragon Star

LIVRARE GRATUITA pana la dumneavoastra acasa in urmatoarele localitati :
Bucuresti(partial), Ploiesti, Targoviste, Constanta, Buzau, Bacau, Piatra Neamt, Focsani, Vaslui, Suceava, Gura Humorului, Iasi, Arad, Timisoara, Sibiu, Brasov, Craiova

Kit -ul   XS5  este proiectat pentru o poarta autoportanta de 350kg. 

In componenta kit-ului se regasesc:
2 carucioare 25-240/XS
1 sina la 5.8 metri 25-230/XS
1 opritor cu rulment 25-292/xs
1 opritor capat 25-296/xs
1 capac sina

Fiecare piesa din kit, cu exceptia capacului, este zincata terminc si asamblata conform standerdelor in viigoare pentru rezistenta si eficienta maxima
Tinand cont de faptul ca toate piesele se livreaza galvanizate si pre-gaurite, montajul este unul extrem de usor, pe stil Do It Yourself.

Pentru a descarca instructiunile complete de montaj va rugam sa descarcati fisierul de mai jos:
Intrebari frecvente

Termenul de executie al unei comenzi pentru porti este de 3-4 saptamani. Acest interval de timp este calculat incepand cu momentul inregistrarii platii avansului de demarare a proiectului, pana in momentul livrarii efective a lucrarii la adresa clientului. Cu alte cuvinte, in maximum 4 saptamani din momentul platii, veti avea lucrarea livrata la dumneavoastra acasa.

Pentru balustrade si panouri de gard termenele de livrare sunt mai scurte, intrucat toata marfa este pe stoc si trebuie doar trimisa catre adresa dumneavoastra. In situatii de urgenta se poate recurge la livrarea prin curier si astfel marfa se poate livra in termen de 48 de ore.

Da! Prin intermediul colaboratorilor nostri autorizati reusim sa le oferim clientilor nostri toate solutiile intr-un singur loc. Colaboratorii nostri pe partea de montaj se pot ocupa de masuratori, ce se realizeaza inainte de executia lucrarii, cat si de montajul propriu zis. Este important de precizat ca putem recomanda si montatori pentru automatizarile pe care le comercializam, care ofera si garantie de montaj.

Costul montajului nu este inclus in preturile afisate pe site. Acesta se calculeaza individual pe proiect, in functie de zona si volumul de munca.

Pentru produsele finite vandute de site-ul virtuoso.ro plata se face integral, fie in avans, fie la livrare, in functie de valoarea produsului si de politica firmei aplicata pe respectivul produs.

Ca si conditii de plata pentru produse realizate pe comanda, va oferim urmatoarele variante:

1. Plata a 50% din valoarea lucrarii in avans, urmata de plata diferentei de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

2. Plata a 10% din valoarea lucrarii pentru a sigila oferta pentru o perioada determinata contractual, de comun acord. Pentru lansarea comenzii se va plati 40% din valoarea lucrarii, urmand sa se plateasca diferenta de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

3. Plata integrala.

Livrare produselor este gratuita pentru comenzile de peste 2000 de lei in anumite localitati si se realizeaza cu flota auto Virtuoso in majoritatea judetelor. Produsele sunt bine ambalate si infoliate in asa fel incat sa se minimizeze riscul de zgariere si deterioare.

In cazul in care locatia dumneavoastra este in afara razei de acoperire a flotei noastre auto, produsele se pot pune pe curier, urmand sa ajunga in termen de max 48 ore din momentul plasari ferme a comenzii.

Da! Pentru unele produse putem realiza produsele pe comanda, conform dimensiunilor pe care ni le furnizeaza clientii. Este important sa precizam ca pentru orice dimensiune diferita de cea standard, mentionata pe site, se percepe un mic cost suplimentar pe metru patrat, intrucat linia de productie este una automatizata si orice modificare va atrage dupa sine un termen mai lung de productie. Exemplu: pergolele nu pot fi executate pe alte dimensiuni, insa portile si gardurile pot

Pareri despre produs

Acorda o nota:
Ai nevoie de ajutor?
Aluminium te poate ajuta oferind consultanta pentru alegerea portilor, gardurilor si accesoriilor din aluminiu potrivite pentru tine