Certificat de GarantieCERTIFICAT  DE  GARANTIE 

STIFT LUX DESIGN SRL

Sediu social:


Bucuresti, Str. Elena Caragiani nr 21E
CUI: RO9406690 - Reg. Com.: J40/3229/1997
Cont: RO13RZBR0000060003228707 (Raiffeisen Bank agenția Piata Romana – București)

 

Produs: …………………………………………………………………………………………………………………..

Nr. Factura/Chitanta sau Bon fiscal.............................................................................

 

Vanzator.......................................................Data vanzarii:........................................... Adresa:..........................................................Telefon:.....................................................

Durata medie de utilizare este de 10 ani, cu conditia respectarii instructiunilor de utilizare si montaj si a efectuarii interventiilor tehnice numai de catre personalul autorizat. 

Garantia se acorda conform prevederilor Legii 140/2021 privind vanzarea produselor si  garantiile asociate acestora si OG 21/1992, republicata,privind protectia consumatorilor. Prezentul certificat de garantie respecta drepturile conferite prin lege consumatorului, conform prevederilor Ordonantei nr 21/1992 privind protectia consumatorilor si legea 363/2007privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor, legea 296/2004 privind codul consumului. Conditiile de garantie oferite in acest certificat nu afecteaza drepturile legale ale consumatorului. 

CONDITII DE GARANTIE 

▫ Termenul de garantie incepe de la data vanzarii produsului si este de 1 an pentru persoane Fizice si 2 ani pentru persoane Juridice. 

▫ Vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta in momentul cand a fost livrat produsul.

 ▫ In cadrul termenului de garantie se asigura remedierea gratuita a defectelor aparute si reclamate de cumparator sau inlocuirea produsului cu altul similar in maxim 15 zile.

▫ In cazul solicitarilor de reparatii in garantie, cumparatorul va trebui sa se prezinte cu produsul insotit de certificatul de garantie si factura/chitanta sau bonul fiscal  la unitatea de unde a achizitionat produsul, sau sa-l trimita prin curier, avand grija sa fie ambalat corespunzator pentru a nu I se afecta starea la transport.

 ▫ In cazul remedierii produsului, durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care cumparatorul a reclamat defectarea produsului si pina la data repunerii acestuia in stare de functionare.

▫ Cumparatorul are obligatia respectarii instructiunilor de utilizare si montaj.

▫ Cumparatorul are obligatia de a anunta lipsa din colet a unei componente inainte de utilizarea acestora. Continutul coletului, etichetele, documentele de transpot trebuie pastrate in aceeasi stare in care au fost primite, in vederea verificarii.

▫ Garantia se refera la defectele rezultate din eventuale vicii ascunse ale produsului, imposibil de detectat la momentul vanzarii si nu se extinde asupra partilor casabile care pot suferi deteriorari din cauza utilizarii necorespunzatoare.

▫ Deteriorarile de genul zgarieturilor, indoiturilor sau rupturilor elementelor demontabile, nedemontabile sau accesoriilor, observabile in momentul achizitionarii, dar care sunt reclamate ulterior, nu fac obiectul garantiei. 

PIERDEREA GARANTIEI  Garantia se pierde in oricare din urmatoarele situatii: 

▫ Nerespectarea, la solicitarea reparatiilor  in garantie a facturii/chitantei sau a bonului fiscal impreuna cu prezentul  certificat de garantie stampilat , semnat si completat.

 ▫ Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, depozitare, utilizare si intretinere precizata in instructiunile care insotesc produsul la livrare si de care cumparatorul a luat cunostinta.

▫ Incredintarea produsului spre a fi reparat altor persoane/ firme neautorizate si nerecunoscute de producator.

▫ Constatarea de catre persoanele autorizate ale vanzatorului a faptului ca defectul reclamat este din vina cumparatorului ( produsul prezinta urme vizibile de lovituri, sparturi, rupturi sau alte semne de deteriorare cauzate de utilizare/ intretinere necorespunzatoare).

Cumparatorul declara faptul ca a luat la cunostinta si a acceptat toate clauzele de garantie, modalitatile de intretinere - reparare-inlocuire.

 

 Semnatura Cumparator                                                                    Semnatura si stampila Vanzator   

 

 

REPARATII   EFECTUATE  IN  GARANTIE      

Defectul   sesizat …………………………………………………………

Data primirii pentru reparatie …………………………………….

Data restituirii produsului……………………………………………

 Semnatura  cumparatorului  la ridicare      …………………