Transport GRATUIT la comenzi peste 2000 lei Vezi locatiile

Stalp aluminiu Deluxe, cutie primire colete si primire cutie postala integrata, 600x250mm, 2000mm inaltime

Cod: 50-857

transport gratuit peste 2000 lei Vezi locatiile
8.330,00 Lei 5.648,93 Lei

Opţiuni disponibile

*Pretul include si cutia postala si cutia de colete
In stoc

Livrare rapida

cant.

Finisaj: Vopsit Electrostatic
Aliaj aluminu: 6063
Garantie: 5 ani

CULOARE GRI ANTRACIT RAL 7016

Descriere Produs: Stâlp Aluminiu Deluxe

Îmbunătățiți aspectul și funcționalitatea curții sau aleei dumneavoastră cu Stâlpul de Aluminiu Deluxe. Acest stâlp elegant și durabil este proiectat pentru a satisface toate nevoile moderne de primire a corespondenței, combinând estetica modernă cu utilitatea maximă.

Caracteristici Cheie:

 • Design Modern și Minimalist: Stâlpul de Aluminiu Deluxe impresionează prin liniile sale curate și aspectul său rafinat, perfect pentru orice tip de proprietate.
 • Funcționalitate Dublă: Dispune de o cutie pentru primirea coletelor și o cutie poștală integrată pentru scrisori și plicuri, asigurând astfel organizarea eficientă a tuturor tipurilor de corespondență.
 • Dimensiuni Generoase: Cu o bază de 600x250 mm și o înălțime totală de 2000 mm, acest stâlp este suficient de mare pentru a gestiona colete de dimensiuni medii, dar suficient de compact pentru a se integra armonios în peisaj.
 • Construcție Robustă: Fabricat din aluminiu de înaltă calitate, cu o grosime a peretelui de 3.5 mm, stâlpul oferă rezistență sporită la intemperii și durabilitate în timp.
 • Ușor de Instalal: Designul său permite o instalare simplă și rapidă, fie în beton, fie în sol, asigurând stabilitate și securitate.

Avantaje:

 • Rezistență la Coroziune: Aluminiul utilizat este tratat pentru a rezista la coroziune, menținându-și aspectul impecabil pe termen lung.
 • Capacitate Mare de Stocare: Cutia pentru colete și cea poștală integrate sunt spațioase, oferind capacitate suficientă pentru a primi corespondența zilnică și pachetele mici până la medii.
 • Estetică Versatilă: Designul minimalist și modern se potrivește perfect cu diverse stiluri arhitecturale, de la clasic la contemporan.

Specificații Tehnice:

 • Material: Aluminiu
 • Dimensiuni Bază: 600 x 250 mm
 • Înălțime: 2000 mm
 • Grosimea Peretelui: 3.5 mm
 • Greutate: 60kg

Caracteristici
Culoare RAL 7016
Greutate 60kg
Grosime 3.5mm
Inaltime 2000 mm
Material Integral aluminiu
Dimensiune 600x250 mm

Stalpul din aluminiu deluxe a fost gandit pentru a fi cat mai  usor de montat si in acelasi timp sa aduca avantaje din punct de vedere al functionalitatii dar si al design-ului. Pentru o instalare pas cu pas, va invitam sa descarcati instructiunile de montaj.

Caracteristici speciale
Calitate. Rezistenta. Excelenta

USOR DE ASAMBLAT USOR DE ASAMBLAT

REZISTENT LA ORICE CONDITIE METEO REZISTENT LA ORICE CONDITIE METEO

REZISTENT LA UV REZISTENT LA UV

DESIGN ATRAGATOR DESIGN ATRAGATOR

NU NECESITA REVOPSIRE NU NECESITA REVOPSIRE

USOR DE MANIPULAT SI INTRETINUT USOR DE MANIPULAT SI INTRETINUT

TRANSPORT GRATUIT PESTE 1000 LEI TRANSPORT GRATUIT PESTE 1000 LEI

RECICLABIL RECICLABIL

PRODUS TRATAT TERMIC PRODUS TRATAT TERMIC

NU RUGINESTE NU RUGINESTE

Intrebari frecvente

Termenul de executie al unei comenzi pentru porti este de 3-4 saptamani. Acest interval de timp este calculat incepand cu momentul inregistrarii platii avansului de demarare a proiectului, pana in momentul livrarii efective a lucrarii la adresa clientului. Cu alte cuvinte, in maximum 4 saptamani din momentul platii, veti avea lucrarea livrata la dumneavoastra acasa.

Pentru balustrade si panouri de gard termenele de livrare sunt mai scurte, intrucat toata marfa este pe stoc si trebuie doar trimisa catre adresa dumneavoastra. In situatii de urgenta se poate recurge la livrarea prin curier si astfel marfa se poate livra in termen de 48 de ore.

Da! Prin intermediul colaboratorilor nostri autorizati reusim sa le oferim clientilor nostri toate solutiile intr-un singur loc. Colaboratorii nostri pe partea de montaj se pot ocupa de masuratori, ce se realizeaza inainte de executia lucrarii, cat si de montajul propriu zis. Este important de precizat ca putem recomanda si montatori pentru automatizarile pe care le comercializam, care ofera si garantie de montaj.

Costul montajului nu este inclus in preturile afisate pe site. Acesta se calculeaza individual pe proiect, in functie de zona si volumul de munca.

Pentru produsele finite vandute de site-ul virtuoso.ro plata se face integral, fie in avans, fie la livrare, in functie de valoarea produsului si de politica firmei aplicata pe respectivul produs.

Ca si conditii de plata pentru produse realizate pe comanda, va oferim urmatoarele variante:

1. Plata a 50% din valoarea lucrarii in avans, urmata de plata diferentei de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

2. Plata a 10% din valoarea lucrarii pentru a sigila oferta pentru o perioada determinata contractual, de comun acord. Pentru lansarea comenzii se va plati 40% din valoarea lucrarii, urmand sa se plateasca diferenta de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

3. Plata integrala.

Livrare produselor este gratuita pentru comenzile de peste 2000 de lei in anumite localitati si se realizeaza cu flota auto Virtuoso in majoritatea judetelor. Produsele sunt bine ambalate si infoliate in asa fel incat sa se minimizeze riscul de zgariere si deterioare.

In cazul in care locatia dumneavoastra este in afara razei de acoperire a flotei noastre auto, produsele se pot pune pe curier, urmand sa ajunga in termen de max 48 ore din momentul plasari ferme a comenzii.

Da! Pentru unele produse putem realiza produsele pe comanda, conform dimensiunilor pe care ni le furnizeaza clientii. Este important sa precizam ca pentru orice dimensiune diferita de cea standard, mentionata pe site, se percepe un mic cost suplimentar pe metru patrat, intrucat linia de productie este una automatizata si orice modificare va atrage dupa sine un termen mai lung de productie. Exemplu: pergolele nu pot fi executate pe alte dimensiuni, insa portile si gardurile pot

Pareri despre produs

Acorda o nota:
Ai nevoie de ajutor?
Aluminium te poate ajuta oferind consultanta pentru alegerea portilor, gardurilor si accesoriilor din aluminiu potrivite pentru tine