Profile aluminiu gard si porti

Iti furnizam diverse tipuri de profil metalic/aluminiu, garantie 5 ani ✔️ Design modern, stocuri masive, consultanta inclusa!

Profile aluminiu gard si porti

Virtuoso este inca din anul 1997 pe piata, iar experienta indelungata in domeniu ne-a facut sa ne extindem in mod constant oferta, pentru a furniza clientilor nostri solutii profesioniste complete in ceea ce priveste siguranta si intimitatea proprietatii lor, fie ca vorbim despre o casa cu curte, un sediu de birou, parcul auto detinut etc. Tocmai din acest motiv, pe langa porti, garduri, balcoane, podele si copertine, avem si sute de modele de profile din aluminiu si accesorii. Toate acestea respecta standardele UE de calitate si siguranta, provin de la producatori mondiali si au o garantie indelungata. Mai mult decat atat, ele au un design original, modern, si preturi cu adevarat inegalabile pe piata din Romania.

Modele variate de profile metalice (aluminiu) pentru porti si garduri

Profil metalic (aluminiu) gard si porti - stalpi. In primul rand, in aceasta categorie intra stalpii din aluminiu, de 1,9 metri inaltime, disponibili in mai multe variante de culori (gri antracit, maro etc.), cu numeroase caracteristici speciale: rezistenta la UV si orice conditii meteo, design atragator, asamblare usoara etc. Aceste produse nu ruginesc si nu necesita revopsire. De asemenea, categoria include profile din aluminiu de inchidere si distantiere;


Profil aluminiu gard/porti - lamele. Virtuoso pune la dispozitia clientilor sai lamele din plastic, inferioare sau superioare, pentru sticla, pentru LED etc. Vorbim despre produse usor de manipulat si intretinut, tratate termic, cu un aspect care nu va contrasta cu restul structurii din care fac parte;


Profile aluminiu gard si porti - cadre. Nu in ultimul rand, cadrele de gard (multifunctionale, tip C, tip jaluzea etc.) completeaza in mod ideal constructia in care se integreaza si vin insotite de toate piesele necesare (platbanda, pop-nituri etc.).


Profile aluminiu gard si porti - pret mic, calitate UE

La Virtuoso, ne intampinam intotdeauna clientii cu profilele metalice/din aluminiu de care au nevoie, dar si cu accesoriile potrivite, intrucat dispunem de stocuri masive, care nu se epuizeaza niciodata. Indiferent ca ai nevoie de profile din aluminiu pentru porti sau pentru garduri, le gasesti in oferta noastra si le poti comanda online sau telefonic, la 0752 168 017. Mai mult decat atat, daca vrei sa te convingi cu propriii ochi de calitatea produselor noastre, te asteptam intr-unul dintre showroom-urile/depozitele noastre din marile orase ale tarii (Bucuresti/Otopeni, Arad, Sibiu, Suceava, Constanta, Brasov, Iasi, Craiova, Cluj, Timisoara sau chiar Chisinau - Republica Moldova).

Pe langa calitatea propriu-zisa, profilele din aluminiu/metalice din oferta Virtuoso sunt "insotite" si de alte beneficii importante pentru clientul final: in primul rand, acestea provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, ceea ce le garanteaza fiabilitatea si durata indelungata de viata, reprezentand astfel o investitie rentabila atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Totodata, preturile pe care le practicam sunt imbatabile, iar unele modele de profil aluminiu dispun chiar si de reduceri semnificative. Nu in ultimul rand, poti plati inclusiv online si vei beneficia de consultanta de specialitate din partea noastra, pe toata durata colaborarii.


De ce aluminiu?
100% Alluminiu
Reciclabil
Protectie A2 la foc
Intretinere Usoara
Rezistenta La caldura
Rezistenta la orice conditii meteo