Transport GRATUIT la comenzi peste 2000 lei Vezi locatiile

Plasa gard paravan verde artificial, imitatie Gard Viu, 2x10metri, Virtuoso

Cod: 32-020

transport gratuit peste 2000 lei Vezi locatiile
1.725,50 Lei 1.154,99 Lei /sul
*Produsul este livrat la sul
In stoc Livrare rapida
cant.
Finisaj: Verde lucios
Material: PVC & Otel zincat
Garantie coroziune: 10 ani
thumbnail
Dacă dorești să-ți asiguri intimitatea cu un gard viu artificial marca Virtuoso, reprezintă alegerea perfectă pentru tine! Această plasă nu numai că te protejează de privirile curioase, ci îți oferă și o eficientă protecție solară. Cu plasa de gard paravan verde artificial, poți crea un spațiu elegant și primitoare, asigurându-ți confortul atât în sezonul rece, cât și în cel cald.

Plasa de gard, o imitație de gard viu sub brandul Virtuoso, se bucură de o durată de viață extinsă datorită utilizării de materiale de înaltă calitate. Ea este alcătuită din bucăți de sârmă galvanizată acoperite cu un strat plastic verde. Acest material plastic este rezistent la apă, la acțiunea razelor solare și la temperaturile scăzute, asigurându-ți astfel un gard viu artificial de lungă durată și aspect proaspăt în orice condiții climatice.

Caracteristici:
 • Aspect de Gard Viu Artificial: Oferă un decor natural și viu, atât vara, cât și iarna.
 • Rezistență Durabilă: Compus din fire de sârmă galvanizată la cald, acesta asigură o rezistență îndelungată la rugina.
 • Protecție UV: Firele de iarbă artificială din PVC special sunt rezistente la radiațiile UV, prevenind decolorarea și degradarea rapidă.
 • Ignifug: Prin tratament special, produsul devine rezistent la foc, fiind proiectat să nu susțină arderea.
 • Instalare Ușoară: Montajul este rapid și ușor, iar capetele flexibile ale benzilor din sârmă facilitează manipularea.
 • Rezistență la Factori Climatici: Produsul este rezistent la căldură, îngheț și umiditate, menținându-și aspectul proaspăt pe tot parcursul anului.
 • Ușor de Întreținut: Necesită puțin efort pentru menținerea aspectului său curat și atrăgător.
 • Versatilitate în Utilizare: Potrivit pentru a servi ca gard de protecție solară, element decorativ sau pentru a masca zonele inestetice sau în construcție.
 • Intimitate și Delimitare: Potrivit pentru curți, balcoane, piscine, terase, oferind intimitate și delimitare clară a spațiilor.
Aplicații:
 1. Element Decorativ pentru Grădini sau Curți: Adaugă un aspect verde natural, înfrumusețând spațiile exterioare și creând un mediu plăcut.
 2. Spațiu de Confidențialitate pentru Balcoane și Terasa: Poate fi utilizat pentru a oferi intimitate în zonele deschise ale locuinței, precum balcoanele sau terasele.
 3. Delimitare în Parcuri și Spații Verzi: Contribuie la definirea și delimitarea zonelor în parcuri sau în spații verzi publice.
 4. Fond Decorativ în Evenimente: Poate servi ca fundal decorativ pentru diverse evenimente, expoziții sau prezentări, aducând un element estetic.
 5. Plasă de Umbrire: Furnizează o umbră plăcută în zonele expuse la soare, fiind utilă în spațiile exterioare.
 6. Mascat de Zone Inestetice: Ascunde zonele neplăcute sau în construcție din jurul casei sau proprietății.
 7. Protecție Împotriva Vântului: Oferea o barieră ușoară împotriva vântului în zonele mai expuse.
 8. Împrejmuirea Spațiilor Comerciale: Poate fi utilizat pentru a delimita spațiile comerciale în mod atractiv și practic.
 9. Element de Design în Proiecte de Amenajare: Integrat în proiecte de amenajare peisagistică sau arhitectură, poate adăuga un element distinctiv și modern.
 10. Pereți Despărțitori pentru Expoziții: Potrivit pentru a crea zone separate sau standuri în expoziții și evenimente speciale.
Caracteristici
Dimensiune ochi 50x50mm
Grosime 1.6mm x 2 fire
Inaltime 2 metri
Lungime 10 metri
Detalii Tehnice Plasa
Plasa gard paravan verde artificial, imitatie Gard Viu, 2x10metri, Virtuoso

Solutie completa

Puteti gasi la noi solutia completa pentru imprejmuirea dumneavoastra, pentru un design unitar si armonios. Va invitam sa descoperiti in sectiunea "Produse recomandate" si celelalte piese necesare imprejmuirii unei case, pentru a alege produsele care va intereseaza.

Combinatie cromatica perfecta

Experimenteaza combinatiile de culoare ce se pot realiza cu produsele noastre. Avem disponibile 3 variante de culori.

Inovativa PERGOLA X

Pentru ca orice curte are nevoie de o terasa sau un foisor, am creat o solutie moderna care sa fie pe masura casei dumneavoastra. PERGOLA X este solutia ideala in acest sens, datorita design-ului minimalist si modern, acoperisului retractabil, laturilor compatibile cu rulouri din material impermeabil si banda LED din interiorul ramei sale.

Copertina in acelasi design

Intelegem ca pentru un tablou al curtii dumneavoastra cat mai reusit, trebuie ca toate elementele din curte sa se potriveasca. Din acest motiv, venim in intampinarea nevoilor voastre cu copertina din aluminiu pentru usa de la intrare, in acelasi design cu restul gardului.

Intrebari frecvente

Termenul de executie al unei comenzi pentru porti este de 3-4 saptamani. Acest interval de timp este calculat incepand cu momentul inregistrarii platii avansului de demarare a proiectului, pana in momentul livrarii efective a lucrarii la adresa clientului. Cu alte cuvinte, in maximum 4 saptamani din momentul platii, veti avea lucrarea livrata la dumneavoastra acasa.

Pentru balustrade si panouri de gard termenele de livrare sunt mai scurte, intrucat toata marfa este pe stoc si trebuie doar trimisa catre adresa dumneavoastra. In situatii de urgenta se poate recurge la livrarea prin curier si astfel marfa se poate livra in termen de 48 de ore.

Da! Prin intermediul colaboratorilor nostri autorizati reusim sa le oferim clientilor nostri toate solutiile intr-un singur loc. Colaboratorii nostri pe partea de montaj se pot ocupa de masuratori, ce se realizeaza inainte de executia lucrarii, cat si de montajul propriu zis. Este important de precizat ca putem recomanda si montatori pentru automatizarile pe care le comercializam, care ofera si garantie de montaj.

Costul montajului nu este inclus in preturile afisate pe site. Acesta se calculeaza individual pe proiect, in functie de zona si volumul de munca.

Pentru produsele finite vandute de site-ul virtuoso.ro plata se face integral, fie in avans, fie la livrare, in functie de valoarea produsului si de politica firmei aplicata pe respectivul produs.

Ca si conditii de plata pentru produse realizate pe comanda, va oferim urmatoarele variante:

1. Plata a 50% din valoarea lucrarii in avans, urmata de plata diferentei de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

2. Plata a 10% din valoarea lucrarii pentru a sigila oferta pentru o perioada determinata contractual, de comun acord. Pentru lansarea comenzii se va plati 40% din valoarea lucrarii, urmand sa se plateasca diferenta de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

3. Plata integrala.

Livrare produselor este gratuita pentru comenzile de peste 2000 de lei in anumite localitati si se realizeaza cu flota auto Virtuoso in majoritatea judetelor. Produsele sunt bine ambalate si infoliate in asa fel incat sa se minimizeze riscul de zgariere si deterioare.

In cazul in care locatia dumneavoastra este in afara razei de acoperire a flotei noastre auto, produsele se pot pune pe curier, urmand sa ajunga in termen de max 48 ore din momentul plasari ferme a comenzii.

Da! Pentru unele produse putem realiza produsele pe comanda, conform dimensiunilor pe care ni le furnizeaza clientii. Este important sa precizam ca pentru orice dimensiune diferita de cea standard, mentionata pe site, se percepe un mic cost suplimentar pe metru patrat, intrucat linia de productie este una automatizata si orice modificare va atrage dupa sine un termen mai lung de productie. Exemplu: pergolele nu pot fi executate pe alte dimensiuni, insa portile si gardurile pot

Produse recomandate

Prezentare video
thumbnail

Pareri despre produs

Acorda o nota:
Ai nevoie de ajutor?
Aluminium te poate ajuta oferind consultanta pentru alegerea portilor, gardurilor si accesoriilor din aluminiu potrivite pentru tine