Transport GRATUIT la comenzi peste 2000 lei Vezi locatiile

Copertina metalica cu plastic rigid, 700x1200mm

Cod: 23-705

transport gratuit peste 2000 lei Vezi locatiile
de la 476,00 Lei 189,99 Lei /setul

Opţiuni disponibile

*Pretul afisat include toate piesele necesare asamblarii

**Pretul standard nu include profilul ranforsare suplimentara mijloc

SE POATE PRELUNGI

In stoc Livrare rapida
cant.

Finisaj: Vopsit Termic
Material: Metal & Plastic

Policarbonat: Fumuriu

Aceasta copertina se poate prelungi cu o alta copertina daca se doreste o lungime mai mare. Bratele sunt prevazute in acest sens.


Copertina metalica cu plastic rigid, 700x1200mm, este un produs de inalta calitate care ofera o protectie eficienta impotriva intemperiilor pentru usa sau fereastra spatiului tau.

O alegere excelenta atat pentru proprietatile rezidentiale, cat si pentru cele comerciale datorita componentelor copertinei din aluminiu, care ofera o siguranta sporita constructiei, iar placile de policarbonat sunt rezistente la intemperii si coroziune, permitand patrunderea luminii naturale.

Plaseaza rapid o comanda si in cel mai scurt timp proprietatea ta va beneficia de copertina metalica: un element valoros, modern, elegant prin unicitatea lui.


Copertina nu rezistă la ninsori abundente. Se recomanda in acest sens achizitionarea profilului suplimentar de ranforsare care se monteaza pe mijloc. Pretul standard nu include profilul ranforsare suplimentara mijloc.

Toate accesoriile necesare pentru asamblare sunt incluse.

Caracteristici
Inaltime 330 mm
Dimensiune 700x1200 mm
Schita copertina
Copertina metalica cu plastic rigid, 700x1200mm

Copertina metalica cu plastic rigid

Montaj usor

Cu o filetanta si cu nitel de vointa, oricine poate sa monteze fara nici un fel de dificultate acest tip de copertine. Trebuie totusi tinut cont ca prindere copertine sa se realizeze intr-o suprafata solida, pentru un aconraj cat mai eficient.

Ieftin & bun

Cine a spus ca pretul mare este un criteriu pentru a departaja un produs calitativ fata de unul necalitativ? Noi demonstram ca solutia de copertine propusa de noi reprezinta o decizie ideala din punct de vedere al raportului pret/calitate.

Inovativa PERGOLA X

Pentru ca orice curte are nevoie de o terasa sau un foisor, am creat o solutie moderna care sa fie pe masura casei dumneavoastra. PERGOLA X este solutia ideala in acest sens, datorita design-ului minimalist si modern, acoperisului retractabil, laturilor compatibile cu rulouri din material impermeabil si banda LED din interiorul ramei sale.

Solutie completa

Puteti gasi la noi solutia completa pentru imprejmuirea dumneavoastra, pentru un design unitar si armonios. Va invitam sa descoperiti in sectiunea "Produse recomandate" si celelalte piese necesare imprejmuirii unei case, pentru a alege produsele care va intereseaza.

Intrebari frecvente

Termenul de executie al unei comenzi pentru porti este de 3-4 saptamani. Acest interval de timp este calculat incepand cu momentul inregistrarii platii avansului de demarare a proiectului, pana in momentul livrarii efective a lucrarii la adresa clientului. Cu alte cuvinte, in maximum 4 saptamani din momentul platii, veti avea lucrarea livrata la dumneavoastra acasa.

Pentru balustrade si panouri de gard termenele de livrare sunt mai scurte, intrucat toata marfa este pe stoc si trebuie doar trimisa catre adresa dumneavoastra. In situatii de urgenta se poate recurge la livrarea prin curier si astfel marfa se poate livra in termen de 48 de ore.

Da! Prin intermediul colaboratorilor nostri autorizati reusim sa le oferim clientilor nostri toate solutiile intr-un singur loc. Colaboratorii nostri pe partea de montaj se pot ocupa de masuratori, ce se realizeaza inainte de executia lucrarii, cat si de montajul propriu zis. Este important de precizat ca putem recomanda si montatori pentru automatizarile pe care le comercializam, care ofera si garantie de montaj.

Costul montajului nu este inclus in preturile afisate pe site. Acesta se calculeaza individual pe proiect, in functie de zona si volumul de munca.

Pentru produsele finite vandute de site-ul virtuoso.ro plata se face integral, fie in avans, fie la livrare, in functie de valoarea produsului si de politica firmei aplicata pe respectivul produs.

Ca si conditii de plata pentru produse realizate pe comanda, va oferim urmatoarele variante:

1. Plata a 50% din valoarea lucrarii in avans, urmata de plata diferentei de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

2. Plata a 10% din valoarea lucrarii pentru a sigila oferta pentru o perioada determinata contractual, de comun acord. Pentru lansarea comenzii se va plati 40% din valoarea lucrarii, urmand sa se plateasca diferenta de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

3. Plata integrala.

Livrare produselor este gratuita pentru comenzile de peste 2000 de lei in anumite localitati si se realizeaza cu flota auto Virtuoso in majoritatea judetelor. Produsele sunt bine ambalate si infoliate in asa fel incat sa se minimizeze riscul de zgariere si deterioare.

In cazul in care locatia dumneavoastra este in afara razei de acoperire a flotei noastre auto, produsele se pot pune pe curier, urmand sa ajunga in termen de max 48 ore din momentul plasari ferme a comenzii.

Da! Pentru unele produse putem realiza produsele pe comanda, conform dimensiunilor pe care ni le furnizeaza clientii. Este important sa precizam ca pentru orice dimensiune diferita de cea standard, mentionata pe site, se percepe un mic cost suplimentar pe metru patrat, intrucat linia de productie este una automatizata si orice modificare va atrage dupa sine un termen mai lung de productie. Exemplu: pergolele nu pot fi executate pe alte dimensiuni, insa portile si gardurile pot

Produse recomandate

Pareri despre produs

Acorda o nota:
Ai nevoie de ajutor?
Aluminium te poate ajuta oferind consultanta pentru alegerea portilor, gardurilor si accesoriilor din aluminiu potrivite pentru tine