2% DISCOUNT pentru comenzi de peste 10,000 lei

Placa gard tip scandura din WPC lemn compozit, 150x20.6mm, textura lemn maro

Cod: 23-500

35,00 Lei 29,99 Lei /metru liniar

Opţiuni disponibile

Produsul se vinde la 2 sau la 4 metri.

In stoc

Livrare rapida

transport gratuit peste 1000 lei Vezi locatiile
cant.

Finisaj: Reliefat textura lemn
Material: WPC Compozit
Garantie: 10 ani

Culoare: Maro

Standard de calitate  EN 1815:2016, Method A 

thumbnail

Placa din WPC composit este un produs de inalta calitate folosit pentru garduri si decking de terasa, ce ofera o alternativa durabila si estetica la lemnul traditional. WPC-ul (Wood-Plastic Composite) este un material ecologic si durabil, ce combina fibrele de lemn si polimerii pentru a crea un material care sa reziste la intemperii si sa ofere o suprafata anti-alunecare.

Aceasta placa este realizata conform standardului de calitate EN 1815:2016, Method A, ceea ce garanteaza faptul ca este testata si verificata pentru a oferi performante optime in ceea ce priveste rezistenta la incarcare, stabilitatea dimensionala si caracteristicile de ardere.

Cu un aspect natural si o gama larga de culori disponibile, placa din WPC composit poate fi folosita pentru a crea un spatiu de relaxare frumos si functional, rezistent la intemperii si la uzura. Produsul poate fi usor de instalat si intretinut, oferind astfel o solutie durabila si convenabila pentru proiectele de gradina si terasa.

In plus, placa din WPC composit este un produs ecologic, care nu necesita intretinerea constanta sau vopsirea, astfel reducandu-se costurile si impactul asupra mediului. Daca sunteti in cautarea unei solutii durabile si estetice pentru gradina sau terasa dumneavoastra, placa din WPC composit este o alegere excelenta!


Placa tip scandura din WPC lemn compozit, 150x20.6mm, textura lemn maro.


Placile se vand la lungimi de 2 sau 4 metri.

Caracteristici
Dimensiune 150x20.6mm
Lungime 2000mm sau 4000mm
Caracteristici speciale
Calitate. Rezistenta. Excelenta

DESIGN ATRAGATOR DESIGN ATRAGATOR

REZISTENT LA ORICE CONDITIE METEO REZISTENT LA ORICE CONDITIE METEO

TRANSPORT GRATUIT PESTE 1000 LEI TRANSPORT GRATUIT PESTE 1000 LEI

NU NECESITA REVOPSIRE NU NECESITA REVOPSIRE

REZISTENT LA UV REZISTENT LA UV

USOR DE MANIPULAT SI INTRETINUT USOR DE MANIPULAT SI INTRETINUT

USOR DE ASAMBLAT USOR DE ASAMBLAT

RECICLABIL RECICLABIL

PRODUS TRATAT TERMIC PRODUS TRATAT TERMIC

NU RUGINESTE NU RUGINESTE

Intrebari frecvente

Termenul de executie al unei comenzi pentru porti este de 3-4 saptamani. Acest interval de timp este calculat incepand cu momentul inregistrarii platii avansului de demarare a proiectului, pana in momentul livrarii efective a lucrarii la adresa clientului. Cu alte cuvinte, in maximum 4 saptamani din momentul platii, veti avea lucrarea livrata la dumneavoastra acasa.

Pentru balustrade si panouri de gard termenele de livrare sunt mai scurte, intrucat toata marfa este pe stoc si trebuie doar trimisa catre adresa dumneavoastra. In situatii de urgenta se poate recurge la livrarea prin curier si astfel marfa se poate livra in termen de 48 de ore.

Da! Prin intermediul colaboratorilor nostri autorizati reusim sa le oferim clientilor nostri toate solutiile intr-un singur loc. Colaboratorii nostri pe partea de montaj se pot ocupa de masuratori, ce se realizeaza inainte de executia lucrarii, cat si de montajul propriu zis. Este important de precizat ca putem recomanda si montatori pentru automatizarile pe care le comercializam, care ofera si garantie de montaj.

Costul montajului nu este inclus in preturile afisate pe site. Acesta se calculeaza individual pe proiect, in functie de zona si volumul de munca.

Pentru produsele finite vandute de site-ul virtuoso.ro plata se face integral, fie in avans, fie la livrare, in functie de valoarea produsului si de politica firmei aplicata pe respectivul produs.

Ca si conditii de plata pentru produse realizate pe comanda, va oferim urmatoarele variante:

1. Plata a 50% din valoarea lucrarii in avans, urmata de plata diferentei de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

2. Plata a 10% din valoarea lucrarii pentru a sigila oferta pentru o perioada determinata contractual, de comun acord. Pentru lansarea comenzii se va plati 40% din valoarea lucrarii, urmand sa se plateasca diferenta de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

3. Plata integrala.

Livrare produselor este gratuita pentru comenzile de peste 1000 de lei si se realizeaza cu flota auto Virtuoso in majoritatea judetelor. Produsele sunt bine ambalate si infoliate in asa fel incat sa se minimizeze riscul de zgariere si deterioare.

In cazul in care locatia dumneavoastra este in afara razei de acoperire a flotei noastre auto, produsele se pot pune pe curier, urmand sa ajunga in termen de max 48 ore din momentul plasari ferme a comenzii.

Da! Pentru unele produse putem realiza produsele pe comanda, conform dimensiunilor pe care ni le furnizeaza clientii. Este important sa precizam ca pentru orice dimensiune diferita de cea standard, mentionata pe site, se percepe un mic cost suplimentar pe metru patrat, intrucat linia de productie este una automatizata si orice modificare va atrage dupa sine un termen mai lung de productie. Exemplu: pergolele nu pot fi executate pe alte dimensiuni, insa portile si gardurile pot

Prezentare video
thumbnail

Pareri despre produs

Acorda o nota:
Ai nevoie de ajutor?
Aluminium te poate ajuta oferind consultanta pentru alegerea portilor, gardurilor si accesoriilor din aluminiu potrivite pentru tine