Garduri WPC lemn compozit

Iti furnizam garduri WPC (lemn compozit). ✔️ Pret inegalabil, calitate UE! Comanda si beneficiezi de garantie indelungata

Suntem o companie cu o traditie si o experienta de peste 25 de ani pe aceasta piata extrem de competitiva, motiv pentru care ne reinventam de fiecare data, incercand sa raspundem tuturor exigentelor clientilor nostri si sa le oferim produse inovative, la nivelul celor din Occident. Tocmai din acest motiv, am inclus in oferta noastra diferite modele de garduri WPC (din lemn compozit), unul dintre cele mai cerute si apreciate materiale ale prezentului. Acesta se obtine din amestecul in diferite proportii al fibrelor organice, materialelor termoplastice si diversilor aditivi, avand proprietati care il fac extrem de popular.

In primul rand, un gard de lemn compozit are o rezistenta ridicata la umiditate si intemperii, un aspect deloc de neglijat avand in vedere vremea destul de capricioasa din Romania (spre exemplu, pe perioada sezonului cald, temperaturile caniculare si ploile de vara se pot succeda intr-un ritm foarte rapid). In al doilea rand, respectivul material beneficiaza de o rezistenta ridicata si la crapare si atacul insectelor, ceea ce va conferi unui gard din WPC un aspect ireprosabil o perioada indelungata de timp. Nu in ultimul rand, intretinerea si curatarea sunt foarte usoare, iar proprietatile ignifuge asigura o rezistenta crescuta la foc.

Avantajele unui gard din lemn compozit/WPC

Un gard din lemn compozit are un aspect foarte apropiat de cel al lemnului natural, insa nu putrezeste, nu se fisureaza si nu se aschiaza. In plus, fata de materialul natural, cel compozit are o rezistenta mult mai mare, inclusiv la radiatii UV, mucegai si indoire. Toate acestea sunt mai degraba avantaje ale materialului in sine, care se transfera asupra gardurilor WPC, insa, daca alegi un astfel de produs din oferta Virtuoso, vei avea parte si de numeroase alte avantaje, furnizate de catre noi.

Astfel, am inclus in oferta modele de garduri WPC provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, fiabilitatea si durata indelungata de viata. In acelasi timp, oferim garantie indelungata, livrare gratuita la comenzi a caror valoare depaseste suma de 1.000 de lei, instructiuni detaliate pentru montajul gardului din lemn compozit in regim Do It Yourself si consultanta pe toata perioada colaborarii. Intr-un cuvant, furnizam solutii profesioniste complete pentru protectia, siguranta si intimitatea proprietatii tale, sub forma unor garduri WPC (din lemn compozit) cu un design original si modern.

Panouri de gard WPC, la pret redus!

Nu in ultimul rand, gardurile WPC marca Virtuoso mai au o "proprietate" foarte importanta, mai ales pentru clientii din Romania, a caror putere de cumparare este usor scazuta fata de cei din tarile occidentale: sunt ieftine! Panourile de gard WPC au pretul inegalabil si, daca esti clientul potrivit la momentul potrivit, poti beneficia inclusiv de reduceri masive. Totodata, stocul nostru este unul bogat, fie ca vorbim despre site ori depozitele/showroom-urile noastre din orasele mari ale tarii (Bucuresti/Otopeni, Arad, Sibiu, Constanta, Brasov, Iasi, Craiova, Cluj, Timisoara, chiar si Chisinau - Republica Moldova).

Prin urmare, te asteptam sa comanzi unul dintre gardurile din oferta noastra, fie online, fie telefonic la 0752 168 017, fie din showroom/depozit.