Transport GRATUIT la comenzi peste 2000 lei Vezi locatiile

Treapta Decking 3D WPC, dimensiune 300 x 60 x 24 mm, culoare maro

Cod: 60-143/4

-5%
transport gratuit peste 2000 lei Vezi locatiile
de la 104,96 Lei 98,69 Lei /metru liniar

*  Pretul este pentru un mentru liniar

** Treapta se vinde la dimensiunea de 4 m lungime 


In stoc Livrare rapida
cant.
Finisaj: 3D
Material: WPC
Garantie: 10 ani

Treaptă Decking 3D WPC dimensiune 300 x 60 x 24mm adaugă terasei un aspect, plăcut și oferă durabilitate și ușurință în întreținere, transformând terasa într-un spațiu personalizat, atrăgător și confortabil.

Compusul de lemn plastic (WPC) aduce rezistență sporită pardoseli exterioare la factorii  externi și este o soluție rezistentă și ușor de întreținut în timp.

Îți propunem spre achizitionare aceste profile de treaptă lemn cu un design 3D ce vor  evidenția calitatea și atenția la detalii a materialelor folosite, iar culoarea maro aduce un plus de eleganță și rafinament spațiului tău.


Caracteristici
Culoare Maro
Material WPC (wood plastic composit)
Dimensiune 300 x 60 x 24 mm
Lungime 4000mm
Intrebari frecvente

Termenul de executie al unei comenzi pentru porti este de 3-4 saptamani. Acest interval de timp este calculat incepand cu momentul inregistrarii platii avansului de demarare a proiectului, pana in momentul livrarii efective a lucrarii la adresa clientului. Cu alte cuvinte, in maximum 4 saptamani din momentul platii, veti avea lucrarea livrata la dumneavoastra acasa.

Pentru balustrade si panouri de gard termenele de livrare sunt mai scurte, intrucat toata marfa este pe stoc si trebuie doar trimisa catre adresa dumneavoastra. In situatii de urgenta se poate recurge la livrarea prin curier si astfel marfa se poate livra in termen de 48 de ore.

Da! Prin intermediul colaboratorilor nostri autorizati reusim sa le oferim clientilor nostri toate solutiile intr-un singur loc. Colaboratorii nostri pe partea de montaj se pot ocupa de masuratori, ce se realizeaza inainte de executia lucrarii, cat si de montajul propriu zis. Este important de precizat ca putem recomanda si montatori pentru automatizarile pe care le comercializam, care ofera si garantie de montaj.

Costul montajului nu este inclus in preturile afisate pe site. Acesta se calculeaza individual pe proiect, in functie de zona si volumul de munca.

Pentru produsele finite vandute de site-ul virtuoso.ro plata se face integral, fie in avans, fie la livrare, in functie de valoarea produsului si de politica firmei aplicata pe respectivul produs.

Ca si conditii de plata pentru produse realizate pe comanda, va oferim urmatoarele variante:

1. Plata a 50% din valoarea lucrarii in avans, urmata de plata diferentei de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

2. Plata a 10% din valoarea lucrarii pentru a sigila oferta pentru o perioada determinata contractual, de comun acord. Pentru lansarea comenzii se va plati 40% din valoarea lucrarii, urmand sa se plateasca diferenta de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

3. Plata integrala.

Livrare produselor este gratuita pentru comenzile de peste 2000 de lei in anumite localitati si se realizeaza cu flota auto Virtuoso in majoritatea judetelor. Produsele sunt bine ambalate si infoliate in asa fel incat sa se minimizeze riscul de zgariere si deterioare.

In cazul in care locatia dumneavoastra este in afara razei de acoperire a flotei noastre auto, produsele se pot pune pe curier, urmand sa ajunga in termen de max 48 ore din momentul plasari ferme a comenzii.

Da! Pentru unele produse putem realiza produsele pe comanda, conform dimensiunilor pe care ni le furnizeaza clientii. Este important sa precizam ca pentru orice dimensiune diferita de cea standard, mentionata pe site, se percepe un mic cost suplimentar pe metru patrat, intrucat linia de productie este una automatizata si orice modificare va atrage dupa sine un termen mai lung de productie. Exemplu: pergolele nu pot fi executate pe alte dimensiuni, insa portile si gardurile pot

Pareri despre produs

Acorda o nota:
Ai nevoie de ajutor?
Aluminium te poate ajuta oferind consultanta pentru alegerea portilor, gardurilor si accesoriilor din aluminiu potrivite pentru tine