Transport GRATUIT la comenzi peste 2000 lei Vezi locatiile

Accesorii kit poarta culisanta

Avem produse de feronerie pentru poarta culisanta si accesorii, la preturi inegalabile! Virtuoso ⭐ Calitate UE din 1997

Virtuoso, firma cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu, ofera clientilor sai solutii profesioniste complete pentru protectia si intimitatea proprietatii, bunurilor si familiei. In aceasta categorie, intra si modelele de kit poarta culisanta, care contin numeroase piese si sunt destinate portilor de diferite greutati (150 de kilograme, 220 de kilograme etc.). Toate componentele acestor pachete complete provin de la producatori renumiti la nivel mondial, ceea ce le garanteaza calitatea, fiabilitatea si durata indelungata de viata. Mai mult decat atat, alegandu-ne pe noi, vei beneficia de preturi absolut inegalabile si, daca esti clientul potrivit la locul potrivit, inclusiv de reduceri masive!

Produsele de feronerie pentru poarta culisanta oferite in cadrul kit-ului sunt urmatoarele: role (2 bucati), sine (3 bucati de 3 metri lungime), opritoare (2 bucati), ghidaje (2 bucati). Fiecare componenta este zincata termic si asamblata conform tuturor standardelor aflate in vigoare la nivel UE pentru rezistenta si eficienta maxima. In functie de modelul de poarta culisanta pe care il detii (in special de greutatea acesteia), profesionistii nostri cu o experienta indelungata in domeniu te vor sfatui cu privire la produsul pe care trebuie sa-l achizitionezi, pentru maximum de compatibilitate.

Feronerie poarta culisanta - iata cum comanzi!

In cazul in care ai nevoie de un kit pentru poarta culisanta (accesorii complete), tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi online sau telefonic, la 0752 168 017, si sa ne comunici modelul ales. Daca inca nu esti hotarat, consultantii nostri vor... cantari decizia, atat la propriu, cat si la figurat, intrucat produsul ales tine cont in special de greutatea portii culisante pe care doresti sa o instalezi. Apoi, vei primi coletul in cel mai scurt timp, iar, daca valoarea totala a comenzii depaseste suma de 1.000 de lei, vei beneficia inclusiv de transport gratuit. Este numai una dintre metodele prin care ne aratam respectul fata de clientii nostri, reusind sa ii fidelizam pe termen mediu si lung.

De asemenea, o alta posibilitate este aceea de a descoperi produsele noastre din categoria Feronerie poarta culisanta intr-unul dintre depozitele/showroom-urile noastre din orasele mari ale tarii (si nu numai). Suntem prezenti fizic in Bucuresti/Otopeni, Focsani, Vaslui, Arad, Bacau, Buzau, Sibiu, Suceava, Constanta, Brasov, Iasi, Craiova, Cluj, Timisoara si Chisinau (Republica Moldova). In ciuda avansului comertului electronic, multi dintre clientii nostri prefera sa achizitioneze in continuare fizic, metoda traditionala conferindu-le mai multa incredere si siguranta.

Pe langa kit-uri de feronerie pentru poarta culisanta si accesorii, Virtuoso iti pune la dispozitie numeroase alte produse: porti prefabricate sau la comanda, garduri, balcoane, copertine, profile (stalpi, lamele, cadre), dar si alte componente, precum manere, balamale, capace, suporturi de stalp etc. Mai important decat atat, oferim clientilor nostri instructiuni detaliate privind montajul, fie telefonic, fie in format PDF, pentru o instalare de tip Do It Yourself in cel mai scurt timp. Asteptam sa ne contactezi prin metodele enumerate mai sus!