Kit feronerie poarta autoportanta

Plaseaza online/telefonic o comanda de feronerie poarta autoportanta si accesorii! Producatori mondiali, garantie 5 ani

Virtuoso pune la dispozitia clientilor sai numeroase modele de kit de feronerie pentru poarta autoportanta, cu accesoriile necesare pentru montajul acesteia: carucioare, sine, opritoare, capac etc. Seturile complete sunt proiectate pentru porti de diverse greutati (350 de kilograme, 450 de kilograme, 700 de kilograme etc.), iar piesele din componenta lor sunt zincate termic si asamblate conform standardelor in vigoare pentru rezistenta si eficienta maxima.

Tinand cont ca toate piesele din cadrul unui kit de poarta autoportanta marca Virtuoso sunt galvanizate si pre-gaurite, montajul este unul extrem de usor, chiar si in regim Do It Yourself. Site-ul nostru iti furnizeaza instructiuni complete pentru montarea kit-ului, in format PDF.

Toate accesoriile de poarta autoportanta, in acelasi loc

La Virtuoso, sloganul "Fa cea mai buna alegere pentru casa ta!" nu este ales intamplator si nici nu este o exagerare. Experienta dobandita pe aceasta piata, pe care activam neintrerupt inca din anul 1997, ne-a invatat sa oferim intotdeauna clientilor cele mai bune produse posibile, iar cele din categoria de kit poarta autoportanta si accesorii nu fac exceptie.

Astfel, toate piesele provin de la producatori mondiali si au calitate UE, ceea ce le garanteaza fiabilitatea, durata indelungata de viata si, cel mai important, siguranta. Oferim garantii de lunga durata, practicam preturi inegalabile pe piata si oferim consultanta pe toata durata colaborarii. Poti plasa o comanda online sau telefonic, la 0752 168 017, sau poti vedea "pe viu" produsele de feronerie poarta autoportanta, in showroom-urile/depozitele noastre din orasele mari din Romania. Te asteptam!