2% DISCOUNT pentru comenzi de peste 10,000 lei

Set de feronerie pentru usa glisanta tip hambar bi-fold, lungima usa 2metri, otel zincat vopsit electrostatic

Cod: 25-270

478,00 Lei
In stoc
Livrare rapida
transport gratuit peste 1000 lei Vezi locatiile
cant.
Material: Otel Galvanizat

In componenta set-ului se regasesc:

 • Sina C pentru usa hambar 2m
 • rola cu placuta pivotanta x 2 seturi
 • balama x 3 seturi
 • rola ghidare x 1 set
 • opritoare usa x 1 set
 • suruburi fixare x 5 seturi
 • surub fixare x 5 seturi
 • accesoriu fixare perete x 5 seturi


 • Oțel carbon greu: Setul de feronerie pentru uși de hambar dublu este un design grozav pentru a vă glisa ușile mai lin. Ajutorul trusei poate fi, de asemenea, economisind forță de muncă și economisind spațiu. Este construit cu oțel carbon de 0,24"/6 mm și acoperit cu o putere neagră pentru a rămâne fără rugină, rezistent la abraziune pentru o utilizare pe termen lung.
 • Detaliu de alunecare ușor: Umerașele în formă de J sunt fabricate din nailon îmbunătățit, iar o extindere întreagă de îmbinare a șenilei conectează șina grea din oțel carbon. Detaliile de mai sus pot reduce frecarea dintre role și șină. Alunecarea lin și liniștită poate fi disponibilă.
 • Modele practice: 4 x anti-sărituri merg pe partea de sus a ușii pentru a menține ușa să nu fie ridicată de pe pistă. 4 x ghidaje de podea se fixează pe podea pentru a asigura echilibrul ușii. Se instalează 4 opritoare de ușă pe cele două părți ale șinei pentru a seta feroneria ușii glisante în orice poziție. Acestea vă asigură că deschideți și închideți ușa în siguranță.
 • Configurare și versatil: Setul de uși glisante de hambar este solid, dintr-o singură piesă. Tot hardware-ul necesar este inclus pentru a simplifica pașii de instalare. Este potrivit pentru toate tipurile de spații interioare și exterioare: dormitor, dressing, bucătărie, hambare, garaje și grajduri etc.Fiecare piesa din kit, este zincata termic si asamblata conform standerdelor in viigoare pentru rezistenta si eficienta maxima

Intrebari frecvente

Termenul de executie al unei comenzi pentru porti este de 3-4 saptamani. Acest interval de timp este calculat incepand cu momentul inregistrarii platii avansului de demarare a proiectului, pana in momentul livrarii efective a lucrarii la adresa clientului. Cu alte cuvinte, in maximum 4 saptamani din momentul platii, veti avea lucrarea livrata la dumneavoastra acasa.

Pentru balustrade si panouri de gard termenele de livrare sunt mai scurte, intrucat toata marfa este pe stoc si trebuie doar trimisa catre adresa dumneavoastra. In situatii de urgenta se poate recurge la livrarea prin curier si astfel marfa se poate livra in termen de 48 de ore.

Da! Prin intermediul colaboratorilor nostri autorizati reusim sa le oferim clientilor nostri toate solutiile intr-un singur loc. Colaboratorii nostri pe partea de montaj se pot ocupa de masuratori, ce se realizeaza inainte de executia lucrarii, cat si de montajul propriu zis. Este important de precizat ca putem recomanda si montatori pentru automatizarile pe care le comercializam, care ofera si garantie de montaj.

Costul montajului nu este inclus in preturile afisate pe site. Acesta se calculeaza individual pe proiect, in functie de zona si volumul de munca.

Pentru produsele finite vandute de site-ul virtuoso.ro plata se face integral, fie in avans, fie la livrare, in functie de valoarea produsului si de politica firmei aplicata pe respectivul produs.

Ca si conditii de plata pentru produse realizate pe comanda, va oferim urmatoarele variante:

1. Plata a 50% din valoarea lucrarii in avans, urmata de plata diferentei de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

2. Plata a 10% din valoarea lucrarii pentru a sigila oferta pentru o perioada determinata contractual, de comun acord. Pentru lansarea comenzii se va plati 40% din valoarea lucrarii, urmand sa se plateasca diferenta de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

3. Plata integrala.

Livrare produselor este gratuita pentru comenzile de peste 1000 de lei si se realizeaza cu flota auto Virtuoso in majoritatea judetelor. Produsele sunt bine ambalate si infoliate in asa fel incat sa se minimizeze riscul de zgariere si deterioare.

In cazul in care locatia dumneavoastra este in afara razei de acoperire a flotei noastre auto, produsele se pot pune pe curier, urmand sa ajunga in termen de max 48 ore din momentul plasari ferme a comenzii.

Da! Pentru unele produse putem realiza produsele pe comanda, conform dimensiunilor pe care ni le furnizeaza clientii. Este important sa precizam ca pentru orice dimensiune diferita de cea standard, mentionata pe site, se percepe un mic cost suplimentar pe metru patrat, intrucat linia de productie este una automatizata si orice modificare va atrage dupa sine un termen mai lung de productie. Exemplu: pergolele nu pot fi executate pe alte dimensiuni, insa portile si gardurile pot

Pareri despre produs

Acorda o nota:
Ai nevoie de ajutor?
Aluminium te poate ajuta oferind consultanta pentru alegerea portilor, gardurilor si accesoriilor din aluminiu potrivite pentru tine