Transport GRATUIT la comenzi peste 2000 lei Vezi locatiile

Sera / Solar gradina 6x3x2m, din HDPE, cadru metalic Ø25x0.7mm, cu 7 bare transversale, 10 ferestre

Cod: 33-902

transport gratuit peste 2000 lei Vezi locatiile
1.547,00 Lei 950,18 Lei /buc

Conținut Pachet

 • Structură metalică din țeavă din oțel galvanizat de Ø25x0.7mm;
 • Prelată din polietilenă ranforsată de tip Ripstop;
 • Sfoară și cuie; șuruburi și piulițe;
 • Instrucțiuni de montaj; ambalaj din carton și folie PE.
In stoc
cant.
Dimensiune 6x3x2 M
Tip produs SERA SOLAR
Suprafata m² 18 m²
Structura metal Ø25x0.7mm
Bare transversale 7 bare
Prelata din PE 140 gm² | UV4 | intarita
Ferestre10 ferestre cu plasa protectie insecte
Usa din PE cu fermoar
Greutate brut/net 41.6 / 40.2 kg
Dimensiune cutie 134x45x18 cm

Solarul de Grădină - Aliatul Perfect pentru Culturile Tale

Dorești să-ți asiguri o recoltă bogată și sănătoasă? Alege Solarul de Grădină! Acesta favorizează creșterea plantelor fără a fi nevoie să folosești soluții chimice pentru a le proteja de dăunători.

Grație foliei rezistente din PE, prevăzută cu filtru UV4, temperatura din interiorul serei se menține constantă la o valoare optimă. Acest lucru garantează o creștere sănătoasă și rapidă a plantelor, protejându-le totodată și de vânt, ploaie, îngheț, soare arzător sau dăunători.

Investește într-un Solar de Grădină și vei vedea influența pozitivă asupra cantității, dar și asupra calității culturilor.

Montaj Simplu și Rapid Solarul este ușor de montat, cu ajutorul instrucțiunilor incluse în pachet. Pentru asigurarea rezistenței în timp, îți recomandăm să realizezi următoarele tipuri de prindere, în funcție de modul în care dorești să folosești sera pe termen lung:

 • Prindere cu sfoară;
 • Îngroparea serei 10-20 cm;
 • Cu bare tip U de lungime între 20-60 cm înfipte în pământ;
 • Mici fundații cu beton (după caz).

Întreținere Ușoară Pe timp de iarnă, recomandăm îndepărtarea foliei solarului, care poate fi avariată în cazul unor ninsori abundente sau vânt puternic. Ușa și ferestrele sunt prevăzute cu fermoare rezistente care se utilizează pentru închiderea sau deschiderea acestora în funcție de temperatură și/sau intemperii. Se recomandă curățarea periodică cu apă pentru a păstra transparența și a reduce opacitatea necesară creșterii plantelor.

Utilizare Versatilă Produsul se folosește pentru o producție timpurie de fructe și legume sau pentru flori, bulbi, ciuperci sau alte plante care necesită protecție la temperatură sau intemperii.

Conținut Pachet

 • Structură metalică din țeavă din oțel galvanizat de Ø25x0.7mm;
 • Prelată din polietilenă ranforsată de tip Ripstop;
 • Sfoară și cuie; șuruburi și piulițe;
 • Instrucțiuni de montaj; ambalaj din carton și folie PE.


AVANTAJE CADRU:

•Construcție tip tunel, ce asigură o stabilitate ridicata;

•Structura din teava de otel galvanizata cu Ø25 x 0.7mm;

•7 bare transversale care oferta rezistenta crescuta;

•Clesti de ranforsare pentru  cele 4 colturi ce oferă cu 30% mai multa rezistența constructiei;

•Protectie ridicata la coroziune : metalele zincate sau galvanizate; usor de montat: toate îmbinarile se insurubeaza;

AVANTAJE FOLIE:

•Tehnologie Ripstop: intaritura ce determina rezistența la rupere - firele intarite in ambele sensuri, lucru care previne rupturi pe folie; tehnologie pentru uniforme militare sau parasute;

•Prelungită la bază pentru a fi acoperita cu pamant, crește cu 20% rezistența și stabilitatea în caz de vânt

•10 ferestre de aerisire cu plasă de insect 50*45 cm: cresc gradul de ventilatie cu 50% si asigură o protectie de 100% impotriva pătrunderii insectelor daunatoare.

•Fermoar ferestre si usi prevazute cu fermoar de calitate si durata mare de utilizare

Solarul de Grădină - Investiția care aduce recolte bogate!

Caracteristici
Dimensiune 6x3x2m
Intrebari frecvente

Termenul de executie al unei comenzi pentru porti este de 3-4 saptamani. Acest interval de timp este calculat incepand cu momentul inregistrarii platii avansului de demarare a proiectului, pana in momentul livrarii efective a lucrarii la adresa clientului. Cu alte cuvinte, in maximum 4 saptamani din momentul platii, veti avea lucrarea livrata la dumneavoastra acasa.

Pentru balustrade si panouri de gard termenele de livrare sunt mai scurte, intrucat toata marfa este pe stoc si trebuie doar trimisa catre adresa dumneavoastra. In situatii de urgenta se poate recurge la livrarea prin curier si astfel marfa se poate livra in termen de 48 de ore.

Da! Prin intermediul colaboratorilor nostri autorizati reusim sa le oferim clientilor nostri toate solutiile intr-un singur loc. Colaboratorii nostri pe partea de montaj se pot ocupa de masuratori, ce se realizeaza inainte de executia lucrarii, cat si de montajul propriu zis. Este important de precizat ca putem recomanda si montatori pentru automatizarile pe care le comercializam, care ofera si garantie de montaj.

Costul montajului nu este inclus in preturile afisate pe site. Acesta se calculeaza individual pe proiect, in functie de zona si volumul de munca.

Pentru produsele finite vandute de site-ul virtuoso.ro plata se face integral, fie in avans, fie la livrare, in functie de valoarea produsului si de politica firmei aplicata pe respectivul produs.

Ca si conditii de plata pentru produse realizate pe comanda, va oferim urmatoarele variante:

1. Plata a 50% din valoarea lucrarii in avans, urmata de plata diferentei de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

2. Plata a 10% din valoarea lucrarii pentru a sigila oferta pentru o perioada determinata contractual, de comun acord. Pentru lansarea comenzii se va plati 40% din valoarea lucrarii, urmand sa se plateasca diferenta de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

3. Plata integrala.

Livrare produselor este gratuita pentru comenzile de peste 2000 de lei in anumite localitati si se realizeaza cu flota auto Virtuoso in majoritatea judetelor. Produsele sunt bine ambalate si infoliate in asa fel incat sa se minimizeze riscul de zgariere si deterioare.

In cazul in care locatia dumneavoastra este in afara razei de acoperire a flotei noastre auto, produsele se pot pune pe curier, urmand sa ajunga in termen de max 48 ore din momentul plasari ferme a comenzii.

Da! Pentru unele produse putem realiza produsele pe comanda, conform dimensiunilor pe care ni le furnizeaza clientii. Este important sa precizam ca pentru orice dimensiune diferita de cea standard, mentionata pe site, se percepe un mic cost suplimentar pe metru patrat, intrucat linia de productie este una automatizata si orice modificare va atrage dupa sine un termen mai lung de productie. Exemplu: pergolele nu pot fi executate pe alte dimensiuni, insa portile si gardurile pot

Pareri despre produs

Acorda o nota:
Ai nevoie de ajutor?
Aluminium te poate ajuta oferind consultanta pentru alegerea portilor, gardurilor si accesoriilor din aluminiu potrivite pentru tine