Transport GRATUIT la comenzi peste 2000 lei Vezi locatiile

Riflaj canelat Virtuoso WPC gri deschis , Dimensiune: 219x26mm, Lungime: 3600mm, Eleganță și Protecție pentru Spațiile Exterioare

Cod: 60-203/3.6

transport gratuit peste 2000 lei Vezi locatiile
de la 243,95 Lei 176,17 Lei /placa

Opţiuni disponibile

*Placa se vinde fara accesorii in pretul afisat

**Placa se vinde la 3.6 metri lungime

In stoc Livrare rapida
cant.

Finisaj: Periat Poros
Material: WPC
Garantie: 10 ani

Culoare: Gri deschis

thumbnail
thumbnail

Oricare ar fi proiectul tau, noi te ajutam sa il duci la bun sfarsit cu ajutorul riflajului canelat Virtuoso WPC gri deschis. Te vei bucura de calitate si o lunga durata de viata a acestuia, este mult mai rezistent in timp fata de lemnul natural, deoarece nu se deterioreaza sub influenta factorilor de mediu.

Riflajul canelat Virtuoso WPC gri deschis are o gama variata de aplicatii cum ar fi: terase, garduri, pardoseli exterioare, balcoane, mobilier de gradina. Comanda chiar acum riflajul canelat Virtuoso! 


Unele propuse sunt insotite de sisteme de fixare si interconectare.

Initial, riflajul este mai costisitor decat lemnul natural, dar acest cost poate fi compensat in timp de reducerea cheltuielilor de intretinere si inlocuire.


Placa se vinde la 3.6 metri lungime.


Caracteristici
Culoare Gri deschis
Material WPC CO-EXTRUDAT (wood plastic composit)
Textura Periata poroasa
Dimensiune 219x26mm
Lungime 3600mm
Caracteristici speciale
Calitate. Rezistenta. Excelenta

USOR DE ASAMBLAT USOR DE ASAMBLAT

DESIGN ATRAGATOR DESIGN ATRAGATOR

RECICLABIL RECICLABIL

NU NECESITA REVOPSIRE NU NECESITA REVOPSIRE

TRANSPORT GRATUIT PESTE 1000 LEI TRANSPORT GRATUIT PESTE 1000 LEI

REZISTENT LA ORICE CONDITIE METEO REZISTENT LA ORICE CONDITIE METEO

USOR DE MANIPULAT SI INTRETINUT USOR DE MANIPULAT SI INTRETINUT

REZISTENT LA UV REZISTENT LA UV

NU RUGINESTE NU RUGINESTE

Intrebari frecvente

Termenul de executie al unei comenzi pentru porti este de 3-4 saptamani. Acest interval de timp este calculat incepand cu momentul inregistrarii platii avansului de demarare a proiectului, pana in momentul livrarii efective a lucrarii la adresa clientului. Cu alte cuvinte, in maximum 4 saptamani din momentul platii, veti avea lucrarea livrata la dumneavoastra acasa.

Pentru balustrade si panouri de gard termenele de livrare sunt mai scurte, intrucat toata marfa este pe stoc si trebuie doar trimisa catre adresa dumneavoastra. In situatii de urgenta se poate recurge la livrarea prin curier si astfel marfa se poate livra in termen de 48 de ore.

Da! Prin intermediul colaboratorilor nostri autorizati reusim sa le oferim clientilor nostri toate solutiile intr-un singur loc. Colaboratorii nostri pe partea de montaj se pot ocupa de masuratori, ce se realizeaza inainte de executia lucrarii, cat si de montajul propriu zis. Este important de precizat ca putem recomanda si montatori pentru automatizarile pe care le comercializam, care ofera si garantie de montaj.

Costul montajului nu este inclus in preturile afisate pe site. Acesta se calculeaza individual pe proiect, in functie de zona si volumul de munca.

Pentru produsele finite vandute de site-ul virtuoso.ro plata se face integral, fie in avans, fie la livrare, in functie de valoarea produsului si de politica firmei aplicata pe respectivul produs.

Ca si conditii de plata pentru produse realizate pe comanda, va oferim urmatoarele variante:

1. Plata a 50% din valoarea lucrarii in avans, urmata de plata diferentei de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

2. Plata a 10% din valoarea lucrarii pentru a sigila oferta pentru o perioada determinata contractual, de comun acord. Pentru lansarea comenzii se va plati 40% din valoarea lucrarii, urmand sa se plateasca diferenta de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

3. Plata integrala.

Livrare produselor este gratuita pentru comenzile de peste 2000 de lei in anumite localitati si se realizeaza cu flota auto Virtuoso in majoritatea judetelor. Produsele sunt bine ambalate si infoliate in asa fel incat sa se minimizeze riscul de zgariere si deterioare.

In cazul in care locatia dumneavoastra este in afara razei de acoperire a flotei noastre auto, produsele se pot pune pe curier, urmand sa ajunga in termen de max 48 ore din momentul plasari ferme a comenzii.

Da! Pentru unele produse putem realiza produsele pe comanda, conform dimensiunilor pe care ni le furnizeaza clientii. Este important sa precizam ca pentru orice dimensiune diferita de cea standard, mentionata pe site, se percepe un mic cost suplimentar pe metru patrat, intrucat linia de productie este una automatizata si orice modificare va atrage dupa sine un termen mai lung de productie. Exemplu: pergolele nu pot fi executate pe alte dimensiuni, insa portile si gardurile pot

Prezentare video
thumbnail
thumbnail
thumbnail

Pareri despre produs

Acorda o nota:
Ai nevoie de ajutor?
Aluminium te poate ajuta oferind consultanta pentru alegerea portilor, gardurilor si accesoriilor din aluminiu potrivite pentru tine