Retur

RETURNAREA PRODUSELOR LIVRATE SI RESTITUIREA PLATII

Puteti solicita returnarea produselor comandate si deja livrate doar in cazul in care la primirea acestora se constata o calitate necorespunzatoare (lovituri, lipsa componente), plata taxelor de returnare fiind suportata de catre Stift Lux Design SRL. In cazul in care clientul se razgandeste in legatura cu achizitionarea produselor, taxa de returnare a acestora va fi suportata de catre client.
Pentru a asigura o buna desfasurare a procedurii de retur va rugam sa ne comunicati numele, adresa si numarul comenzii dumneavoastra. Returnarea produselor se accepta de Stift Lux Design SRL numai daca sunt respectate urmatoarele conditii:
– produsele sunt sigilate în ambalajul original, gasindu-se în aceeasi stare în care erau la momentul livrarii acestora catre dumneavoastra; aceasta verificare este efectuata în depozitul Stift Lux Design SRL in momentul receptiei returului;
– in cazul acceptarii unui retur de produse, Stift Lux Design SRL va emite o factura “storno”, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, in momentul receptionarii produselor în depozitul Stift Lux Design SRL.

- in cazul in care plata a fost facuta cu card bancar sau prin OP, rambursarea banilor va avea loc in termen de  maximum 35 de zile.


Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.
Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. 

Produsele executate pe comanda nu se returneaza.