Pergola terasa bioclimatica

Alege din modelele de copertine care au cucerit toata Europa

Virtuoso iti furnizeaza modele de pergola terasa (bioclimatica, din aluminiu), cu garantie indelungata! 0752 168 017

Virtuoso, brand cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu, a inclus de curand in oferta sa, pe langa porti, garduri, balcoane, copertine, profile si accesorii, inclusiv pergole de terasa! Acestea sunt constructii usoare, intalnite in curti, gradini, parcuri etc., formate dintr-o retea de grinzi sustinute de siruri de coloane/stalpi, pe care se intind plante agatatoare decorative.

In consecinta, montarea unui model de pergola de terasa bioclimatica nu numai ca va infrumuseta locuinta, ci va oferi si o adevarata "oaza" de liniste si de racoare, mai ales pe perioada verii.

Modele diverse de pergola metalica/aluminiu

Poti alege din oferta Virtuoso o pergola de terasa metalica/din aluminiu, dar si o plasa tip rulou, anti insecte si anti UV. Pretul acestora, de numai cateva mii de lei, este unul redus in comparatie cu utilitatea lor si, mai ales, cu durata indelungata de viata. Pergolele sunt usor de ridicat, atat la propriu, cat si la figurat, mai ales ca iti furnizam, odata cu comanda, si un document PDF cu instructiuni detaliate de montaj, in regim Do It Yourself.

Daca ai nevoie de o pergola de terasa (bioclimatica, metalica/din aluminiu), Virtuoso este cea mai buna optiune. Pe langa calitatea produselor propriu-zise (la standardele UE), iti oferim si livrare gratuita (la comenzi de peste 1.000 de lei), garantii indelungate si reduceri masive. Comanda online, telefonic (0752 168 017 / 0764 090 064) sau in showroom-urile/depozitele noastre din toate orasele mari ale tarii!