Transport GRATUIT la comenzi peste 2000 lei Vezi locatiile

Grinda montaj deck plina, dimensiune: 40 x 25 mm, Lungime 4000 mm, Material: WPC

Cod: 60-121/4

-6%
transport gratuit peste 2000 lei Vezi locatiile
de la 15,47 Lei 14,40 Lei /metru liniar

Opţiuni disponibile

* Pretul este pentru un metru liniar

** Produsul se livreaza la 4 metriIn stoc

Livrare rapida

cant.

Material: WPC CompozitFa cunostinta cu grinda de montaj deck! Un deck de terasa care face parte din solutiile de pardoseala pentru exterior. Aceasta grinda de montaj deck, fiind din WPC, imbina frumusetea lemnului natural si rezistenta plasticului. Este ajutorul de nadejde pentru sustinerea oricarui deck WPC.

Deoarece grinda este plina in interior, are un design compact si ergonomic, deci ofera o baza solida oricarei structuri de rezistenta si este foarte facil de montat. 
Caracteristici
Dimensiune 40 x 25 mm
Lungime 4000mm
Caracteristici speciale
Calitate. Rezistenta. Excelenta

NU NECESITA REVOPSIRE NU NECESITA REVOPSIRE

USOR DE MANIPULAT SI INTRETINUT USOR DE MANIPULAT SI INTRETINUT

USOR DE ASAMBLAT USOR DE ASAMBLAT

DESIGN ATRAGATOR DESIGN ATRAGATOR

REZISTENT LA ORICE CONDITIE METEO REZISTENT LA ORICE CONDITIE METEO

Design curat

Descoperă soluții complete pentru pardoseli de terasă cu deckingul din WPC la noi!

Deckingul din WPC reprezintă o alternativă durabilă și estetică la lemnul tradițional, fiind fabricat dintr-un material ecologic și rezistent la intemperii.

Indiferent dacă vrei să îți amenajezi o terasă spațioasă sau să îți transformi balconul într-un spațiu relaxant, avem deckingul potrivit pentru tine. Cu aspectul său natural și suprafața anti-alunecare, deckingul din WPC oferă un mediu sigur și confortabil pentru activitățile tale în aer liber.
Intrebari frecvente

Termenul de executie al unei comenzi pentru porti este de 3-4 saptamani. Acest interval de timp este calculat incepand cu momentul inregistrarii platii avansului de demarare a proiectului, pana in momentul livrarii efective a lucrarii la adresa clientului. Cu alte cuvinte, in maximum 4 saptamani din momentul platii, veti avea lucrarea livrata la dumneavoastra acasa.

Pentru balustrade si panouri de gard termenele de livrare sunt mai scurte, intrucat toata marfa este pe stoc si trebuie doar trimisa catre adresa dumneavoastra. In situatii de urgenta se poate recurge la livrarea prin curier si astfel marfa se poate livra in termen de 48 de ore.

Da! Prin intermediul colaboratorilor nostri autorizati reusim sa le oferim clientilor nostri toate solutiile intr-un singur loc. Colaboratorii nostri pe partea de montaj se pot ocupa de masuratori, ce se realizeaza inainte de executia lucrarii, cat si de montajul propriu zis. Este important de precizat ca putem recomanda si montatori pentru automatizarile pe care le comercializam, care ofera si garantie de montaj.

Costul montajului nu este inclus in preturile afisate pe site. Acesta se calculeaza individual pe proiect, in functie de zona si volumul de munca.

Pentru produsele finite vandute de site-ul virtuoso.ro plata se face integral, fie in avans, fie la livrare, in functie de valoarea produsului si de politica firmei aplicata pe respectivul produs.

Ca si conditii de plata pentru produse realizate pe comanda, va oferim urmatoarele variante:

1. Plata a 50% din valoarea lucrarii in avans, urmata de plata diferentei de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

2. Plata a 10% din valoarea lucrarii pentru a sigila oferta pentru o perioada determinata contractual, de comun acord. Pentru lansarea comenzii se va plati 40% din valoarea lucrarii, urmand sa se plateasca diferenta de 50% catre sofer in ziua livrarii sau inainte de livrare.

3. Plata integrala.

Livrare produselor este gratuita pentru comenzile de peste 2000 de lei in anumite localitati si se realizeaza cu flota auto Virtuoso in majoritatea judetelor. Produsele sunt bine ambalate si infoliate in asa fel incat sa se minimizeze riscul de zgariere si deterioare.

In cazul in care locatia dumneavoastra este in afara razei de acoperire a flotei noastre auto, produsele se pot pune pe curier, urmand sa ajunga in termen de max 48 ore din momentul plasari ferme a comenzii.

Da! Pentru unele produse putem realiza produsele pe comanda, conform dimensiunilor pe care ni le furnizeaza clientii. Este important sa precizam ca pentru orice dimensiune diferita de cea standard, mentionata pe site, se percepe un mic cost suplimentar pe metru patrat, intrucat linia de productie este una automatizata si orice modificare va atrage dupa sine un termen mai lung de productie. Exemplu: pergolele nu pot fi executate pe alte dimensiuni, insa portile si gardurile pot

Produse recomandate

Pareri despre produs

Acorda o nota:
Ai nevoie de ajutor?
Aluminium te poate ajuta oferind consultanta pentru alegerea portilor, gardurilor si accesoriilor din aluminiu potrivite pentru tine