Transport GRATUIT la comenzi peste 2000 lei Vezi locatiile

Despre noi

Cine suntem

Compania Stift Lux Design a fost infiintata in anul 1997 la București , specializandu-se in executia de lucrări din fier forjat. Inca de la inceput, am contribuit la dezvoltarea domeniului si culturii fierului forjat in Romania, reinnoind interesul pentru lucrari de cea mai inalta calitate.

Anul 2020 a fost probabil unul dintre cei mai remarcabili ani ai ultimului deceniu deoarece atunci a luat nastere ideea noastra de a ne extinde si în sfera aluminiului. Cu unii dintre cei mai puternici producatori mondiali in spate , în calitate de furnizori principali, am hotarat sa penet ram acest segment de produse si sa ridicam confectiile de aluminiu la un cu totul alt nivel .

Calitate europeana, design original si modern, solutii profesioniste si complete, preturi absolut inegalabile, consultanta pe toata perioada colaborării , gama largă sustinuta de stocuri masive . Acestea sunt doar cateva dintre calitățile cu care ne mandrim si care ne recomanda oricui , oricand si oriunde.

Despre Aluminium

Aluminiul este un material cu o densitate mult mai mica de cat a fierului, recunoscut pentru prioritatile sale anticorozive si pentru maleabilitatea lui. Aluminiul este un metal cu proprietati mecanice excelente ce a determinat revolutii in multe domenii tehnologice. Desi este mult mai usor decat alte metale, are o putere mecanica foarte mare, motiv pentru care este utilizat atat de des in domeniul aeronauticii. Mai mult decat atat, este foarte rezistent la multe forme de coroziune si nu necesita costuri ridicate pentru mentenanta.

Aluminiul este un material durabil, cu o rezistenta la tractiune de 70 pana la 700MP, depinzand de aliaj si de procesul de manufacturare. Extrudarea aliajului potrivit si designul sunt la fel de puternice precum otelul. Un strat subtire de oxid este format in contact cu aerul, generand o protectie eficienta contra coroziunii, chiar si in medii extrem de corozive. Acest strat poate fi ulterior intarit cu un tratament de suprafata, precum anodizarea sa si vopsirea in camp electrostatic.

Viziunea Aluminium

Gama de porti si garduri din aluminiu se incadreaza in gama produselor de lux, fiind considerata inaccesibila marii majoritati ai consumatorilor. Totusi, datorita eforturilor constante depuse de echipa noastra, am reusit sa aducem produse de lux la preturi accesibile unui numar larg de consumatori.

Consideram ca este de datoria noastra sa inovam acest segment de produse si suntem convinsi ca produsele noastra reprezinta solutia ideala pentru orice persoana care are curte si trebuie sa o imprejmuiasca. Noi ascultam nevoile oamenilor si venim cu solutia perfecta. Simte si tu experienta aluminum.

17 Depozite
in toata tara
20 Ani de
experienta
100 Proiecte
finalizate
100 Clienti
multumiti
140 Case
infrumusetate
Ce ne dorim ?

Ne dorim sa fim peste tot, in fiecare regiune, in fiecare oras, pe fiecare strada, si cel mai important, in mintea a cat mai multi clienti multumiti de serviciile noastre dar si de hotararea lor de a lucra cu noi. Credem cu tarie in calitatea si inteligenta produselor noastre si in potentialul nostru de a ajunge lideri a acestei piete.

Va invitam sa ne fiti alaturi in drumul spre varf si sa va bucurati si dumneavoastra de produsele si serviciile pe care le poate oferi compania noastra.

Mihai | 30.09.2021
Prompti si marfa calitativa. Recomand..
Andreea | 23.09.2021
Materialele sunt foarte calitative, se vede ca este cu totul altceva fata de ce se gaseste pe piata..
Familia aluminium? Fratele nostru de sange este fierul forjat, va invitam sa faceti cunostinta